Logo_wit_600

Partycentrum ZICHTENBURG is een uiterst modern, hoogwaardig zalencomplex met alle luxe voorzien. Voor elke gelegenheid hebben wij wel een passend en schitterend aanbod. Het is mogelijk om een zaal te huren voor een bruiloft, receptie, verjaardagsfeest, dansavond, vergadering of bedrijfsfeest.

De basis voor een mooie en geslaagde bruiloft of ander evenement, begint met het huren van een zaal geheel aan uw wensen. Uiteraard kunnen wij ook alles voor u regelen en uw feest tot in de details verzorgen. Een arrangement op maat of alleen een zaal huren? Bij Partycentrum ZICHTENBURG is dit allemaal mogelijk.

Onze jarenlange ervaring en continuïteit in het verbeteren en vernieuwen van onze dienstverlening en zalen, maakt ons de trendsetter en koploper op het gebied van zalenverhuur, bruiloften, events en overige service. Onze exclusıviteit ligt niet alleen in de prachtige ambiance van onze faciliteiten, diensten en zalen die wij te bieden hebben. Maar wij maken ook het verschil, door deze bijzondere dag met de grootste betrouwbaarheid, kwaliteit en zorg te behandelen. Ons doel is om uw wensen te vervullen en een schitterende en zorgeloze aangelegenheid te garanderen.

In totaal zijn vier multifunctionele zalen beschikbaar, met een capaciteit van 20 tot 2000 personen. Onze gunstige ligging in de Randstad biedt de mogelijkheid tot gratis parkeren en een goede bereikbaarheid met het openbaar vervoer. Trouwen op locatie en uw catering in eigen beheer? Bij Partycentrum ZICHTENBURG is alles mogelijk.

4 verschillende zalen met een totale capaciteit van 20 tot 2000 personen

Ruime openingstijden tot 05:00 uur op vrijdag, zaterdag & zondag

Gratis parkeren voor de deur en in de directe omgeving

4 zalen met aparte entree en faciliteiten

Keuze uit diverse all-in arrangementen

De zalen zijn multifunctioneel

Schakel uw eigen cateraar in of kies uit onze top cateraars

Geniet van het luxe interieur, de styling & decoratie

Alle zalen zijn voorzien van een aparte bruid kleedkamer

Maak gebruik van onze gebedsruimtes

Maak gebruik van de livestream mogelijkheden voor uw familie in het buitenland

Bereikbaar met de OV: Randstadrail 4 en stadsbus 25 HTM